Vyhľadávanie


Kontakt


ICQ :
radio vegas - 596 511 516

E-mail: vegas.radio1@gmail.com

Anketa

Ako sa vám páči naša web stránka Radia VeGaS ?

TOPlist

VIDEO Vydesená Lady Gaga: Hviezda jej videoklipov mŕtva!

27.10.2009 16:49

LOS ANGELES - Zubatá vkročila do života Lady Gaga! Rumpus, ktorý jej nosil šťastie a vystupoval vo viacerých videoklipoch vrátane jej prvého veľkého hitu Poker Face, je mŕtvy! Smrť nastala za zvláštnych okolností a fanúšikovia napäto očakávajú výsledky pitvy.

Rumpusa, ktorý účinkoval aj vo videoklipoch Love Game a Paparazzi, našli mŕtveho tento mesiac po prechádzke v Los Angeles. Jeho majiteľka Suzzanne Kelleher-Duckett však prezradila, že päťročná doga nemala nijaké znaky povrchového zranenia a pred smrťou bola vo vynikajúcej fyzickej kondícii. V zarmútenej majiteľke zrejme začalo hlodať hrozné podozrenie - mohlo by azda ísť o otravu? Aby zistila pravdu, zaistila Rumpusovu pitvu. 

Rumpus nebol v showbiznise žiadny amatér, práve naopak - má dokonca vlastnú webovú stránku! Často sa zúčastňoval súťaží a hral aj v reklamách, napríklad na potravu pre psov Cesar. Najviac ho však zrejme predsa len preslávila spolupráca s Lady Gaga. Speváčka mala pre Rumpusa a jeho matku Lavu slabosť. Neboli len súčasťou jej videoklipov, ale aj niektorých živých vystúpení. Rumpus mal participovať i v jej najnovšom videoklipe Bad Romance. Zatiaľ to vyzerá tak, že za neho zaskočí práve Lava.

 

free.zoznam.sk/video/Lady-Gaga-Poker-Face-1251875614

free.zoznam.sk/video/Lady-Gaga-Love-Game
 

free.zoznam.sk/video/Lady-Gaga-Paparazzi